Monday, January 11, 2010

Ar fi trebuit sa incep intr-o nota pozitiva si sa-mi anunt intentiile despre continutul si ideile ce vor fi propagate pe acest blog. Nu va speriati eu sunt o persoana foarte organizata din fire si o sa trimit o circulara (as putea zice si depesha dar fanii Depeche Mode ar putea interpreta gresit) cu tot cetine de aceste blog. Cei ce ma cunosc stiu ca nu o sa fie asa. Acum si cei ce nu ma cunosc stiu asta. Inca un pas in plus spre marea cunoastere.
O sa trec mai departe la pasul urmator si fara nici o introducere o sa analizam, impreuna sau mai putin, anumite situatii din rutina zilnica.
Deocamdata atat pentru ca am un blocaj si trebuie sa mai lucrez si la stil, care lipseste cu desavarsire. Cel putin teoretic caci practic am adoptat stilul smuls din momentul in care Nicu Vlad a castigat prima medalie olimpica la haltere. Nu mai vorbesc de semantica ce imi joaca feste de mic copil. Plus ca si la caligrafie intampin dificultati: scriu urat si la tastatura.
Acestea fiind spuse astept sugestii referitoare la cele expuse mai sus si sper sa puteti digera cele ce vor urma in continuare. In cazul in care apar dificultati in digestia urmatoarelor posturi va rog a contacta urgent doctorul de serviciu, prietenul de serviciu, elevul de serviciu, sau in cazul in care niciuna din aceste variante nu functioneaza sunati-l pe Gautam Gupta (wieght loss specialist/nutritionist). Prietenii stiu de ce. Sau in cazuri extreme recomand Peter Francis Geraci. Celalalt set de prieteni stiu si ei de ce.
Sarutari de maini doamnei (unde este cazul) si numai bine.

2 comments:

  1. Mishu crede ca ai o obsesie pentru digestie si iti recomanda iaurt Nutriday ce dracu o fi ala. 'Ajuta la digestie' zice ea.

    ReplyDelete
  2. tenchiu mishu. da cu digestia am rezolvat-o printr-o calatorie la toaleta. o sa incerc totusi iaurtu ca sa iti dau satisfactie.

    ReplyDelete